Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ | ΓΕΜΑΤΗ ΓΛΥΚΑ ΣΕ ΡΟΖ & ΛΙΛΑ

Στους Αγίους Ισίδωρους στον Λυκαβυττό έκανε την ζαχαρένια βουτιά της η Αναστασία. Ζαχαρένια γιατί το θέμα που επέλεξε η μαμά Αγγελική ήταν τα γλυκά, ζαχαρένια και καραμελένια ήταν λοιπόν και η Κυριακή μας σε αποχρώσεις του λιλά και του ροζ.
Δεν έκλαψε σχεδόν καθόλου και μας έσκαγε γλυκά χαμόγελα!




Το προσκλητήριο
Συνδύαζε τα γλυκά που ήταν το θέμα της βάπτισης, το λιλά και το ροζ στα χρώματα αλλά και την λινάτσα. Το καρτελάκι των καλεσμένων έδινε και το πρώτο στοιχείο για το όνομα της μικρής, το αρχικό του!
Ο στολισμός
Η είσοδος της εκκλησίας βρίσκεται σε τέτοια θέση που δεν φαίνονται μονομιάς όλα τα σκαλιά. Έτσι τους καλεσμένους καθοδηγούσαν καραμέλες, γλυφιτζούρια και ζαχαρωτά στον σωστό δρόμο.

Η κολυμπήθρα

Dessert table και refreshment station
Μετά την μπομπονιέρα, σειρά είχε ένα mini cupcakes σοκολάτα, με καρδιά μερέντα και κρέμα σοκολάτα, φυσικά μ'ένα ζαχαρένιο καραμελάκι στην κορυφή. Μπισκότα σε σχήμα donut και cupcake αλλά και marshmallows Χατζηγιαννάκη φράουλα και βατόμουρο, smarties και πουράκια είχαν σειρά μέχρι το βιβλίο ευχών. Τελικός προορισμός παγωμένο τσάι λεμόνι και μεταλλικό νερό.
Το βιβλίο ευχών
Οι γλυκές ευχές γράφτηκαν σ'ένα βιβλίο λεύκωμα για να φιλοξενήσουν αργότερα τις φωτογραφίες και άλλες λεπτομέρειες της βάπτισης.
Η μπομπονιέρα
Σαπουνένια γλυφιτζούρια, τα μόνο που δεν ήταν φαγώσιμα!

Η όμορφη θέα
Το εκκλησάκι βρίσκεται σε υπέροχο σημείο, και παρά την ανάβαση, με πολλά σκαλιά, αποζημειώνει τόσο με την ατμόσφαιρα εντός του ναού όσο και με την προσοχή που δίνεται στο προάυλιο χώρο του. Αξίζει μέχρι το τελευταίο σκαλοπάτι!

Διοργάνωση MARY'S LAB
Florist ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μπομπονιέρες ΑΡΩΜΑ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ

Άνθη
Bella ροζ τριαντάφυλλα, novelty pom pom ροζ χρυσάνθεμα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© Mary's lab
Maira Gall