Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΝΔΡΕΑΣ | ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΣΕ TZIΝ, ΚΙΤΡΙΝΟ & ΓΑΛΑΖΙΟ

H τελευταία βάπτιση του 2015 σχεδιάστηκε για ένα αστεράκι,
 αυτό της μαμάς Θάλειας και του μπαμπά Βασίλη.
Ο μικρός για τις γιορτές πήρε αστεράτο δώρο, αυτό του ονόματος του!
Τις ετοιμασίες αν και εξ αποστάσεως τις αγαπήσαμε πολύ και με την μαμά και τους νονούς. Ξύλινα αστέρια, τζιν, ξύλινα στοιχεία και κυκλάμινα ήταν τα υλικά που πρωταγωνιστούσαν, από το προσκλητήριο του μικρού που ανακοίνωνε σε φίλους και συγγενείς πως για την βουτιά του, χρειάστηκε να κάνει ολόκληρο ταξίδι μέχρι τις μπομπονιέρες του που έγιναν στολίδια για τα φρεσκοστολισμένα δέντρα των καλεσμένων!


Προσκλητήριο
Η πρόσκληση εξ αρχής περιείχε όλα τα στοιχεία της βάπτισης. Καθώς ο μικρός θα ερχόταν από τη Μύκονο για να βαπτιστεί στην Αθήνα προστέθηκε και ένα καραβάκι για το ταξίδι του, κάτω από τον αστεράτο ουρανό με τα στοιχεία της βάπτισης. Το δέσιμο είχε τζιν κορδέλα, γκρο κίτρινη και ριγέ γαλάζια και το καρτελάκι με το όνομα των καλεσμένων ήταν ένα μικρό αστεράκι.

Στολισμός
Μετά από ένα βροχερό πρωινό, εξωτερικά του ναού στολίστηκαν σκαλιά και τραπέζι ευχών με τζιν ράννερ και υφάσματα στα χρώματα της βάπτισης, ξύλινα αστέρια, κυκλάμινα και ξύλινα στοιχεία ταίριαξαν με το θέμα.

Μπομπονιέρες
Οι μπομπονιέρες, ξύλινα αστεράκια ίδια με το σχήμα στο προσκλητήριο, είχαν γραμμένα το όνομα του νεοφώτιστου, ταιριασμένα με τις αντίστοιχες κορδέλες και κουφέτα bijoux Χατζηγιαννάκη.

Για τους καλεσμένους
Μπισκότα σε σχήμα αστεριού και στρογγυλά με το μονόγραμμα του μικρού ήταν και αυτά στις ίδιες αποχρώσεις με γεύση βανίλια. Ακόμη μπουκαλάκια με νερό υπήρχαν για να ξεδιψάσουν τους καλεσμένους.

Τραπέζι και βιβλίο ευχών
Το τραπέζι ευχών είχε ένα μπουκέτο μπαλόνια με το όνομα του μικρού για τα παιδάκια αλλά και smarties, marshmallows μπανάνα, καραμελωμένο ποπ κορν, πουράκια και καραμέλες βουτύρου, γύρω από το ξύλινο βιβλίο ευχών σε σχήμα αστεράκι, για να γεμίσει γλυκές ευχές.

Διοργάνωση MARY'S LAB
Florist ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Άνθη
Κυκλάμινα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© Mary's lab
Maira Gall