Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ | ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ

Ξεχωριστό και λαμπερό όπως η μικρή ήταν και το όνομα Αδαμαντία που πήρε η μικρούλα το ζεστό Αυγουστιάτικο πρωινό στην Αγία Παρασκεύη. Μπορεί να μην υπήρχε συγκεκριμένο θέμα όμως η Μαρία διάλεξε ένα ρομαντικό και πολύχρωμο προσκλητήριο και μπομπονιέρα που στάθηκε η χρωματική παλέτα για τη βάπτιση της μικρής. Γεμάτο πεταλούδες, κουμπάκια, λουλούδια και καρδιές σε τέσσερις αποχρώσεις του ανοιχτού πράσινου, του λιλά, του φούξια και φυσικά του ροζ, αποτέλεσαι την έμπνευση για τα γλυκά και όχι μόνο.




Στην εκκλησία
Έξω από τον ναό σ'ένα πολύχρωμο τραπέζι τους καλεσμένους περίμεναν οι μπομπονιέρες και παγωμένο τσάϊ και μεταλλικό νερό, απαραίτητα για την ζεστή ημέρα.

Στο εστιατόριο
Μετά το μυστήριο κοντά στην εκκλησία βρίσκονταν και το εστιατόριο Νήσων Γη που περίμενε όλους τους καλεσμένους στολισμένο και αυτό για την ημέρα. Το τραπέζι ευχών υποδεχόταν όλους με cupcakes σοκολάτα με κρέμα μερέντα, cakepops σοκολάτα με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος, τριανταφυλλένιους μπεζέδες πορτοκάλι, μπισκότα βανίλια μονογράμματα και marshmallows φράουλα, για μια γλυκιά ευχή!


Με τη ματιά του φωτογράφου


Και όλη η βάπτιση εδώ




Διοργάνωση MARY'S LAB
Φωτογράφος YIANNIS VARDAXOGLOU
Florist ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Εστιατόριο ΝΗΣΩΝ ΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© Mary's lab
Maira Gall