Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ | KEEP CALM AND EAT SWEETS ΣΕ ΠΑΣΤΕΛ

Keep Calm and Eat Sweets! ήταν το μότο της βάπτισης του μικρούλη Αλέξανδρου-Νεκτάριου. Μιας και η μαμά Θεόλη δεν τον αφήνει ακόμη να δοκιμάζει ζαχαρωτά και γλυκά, εκείνος αποφάσισε να τα κεράσει στους καλεσμένους του! Σε παστέλ αποχρώσεις και μέσα στο χρώμα στήθηκε και ο μπουφές, με προσεκτικά επιλεγμένα κεράσματα από τον μικρό σεφ. Γιατί αν η πρώτη βουτιά είναι πασπαλισμένη με ζάχαρη, είναι πιο γλυκειά!




Δεν συναντάς συχνά μια βάπτιση σε παστέλ αποχρώσεις για αγοράκι, η επιλογή αυτή όμως έδωσε ένα ρομαντικό, γλυκό και παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα για το μικρό αντράκι που έκανε την βουτιά του.
Keep calm and eat cupcakes, candy, lollipops, cakepops, marshmallows!


Ο στολισμός της εκκλησίας ήταν το τραπέζι με τα κεράσματα για τους καλεσμένους αλλά δεν έλλειψε και ένα banner με κορδέλες στα χρώματα της βάπτισης στην είσοδο του ναού.
Παγωμένο τσάι αλλά και λεμονάδα με ασορτί πολύχρωμα καλαμάκια ξεδιψούσαν τους καλεσμένους και μετά το cupcake σοκολάτα με μερέντα ή βανίλια με lemon curd, ο μικρός σεφ πρότεινε σοκολατένια cakepops λευκής σοκολάτας, κουφέτα crispy Χατζηγιαννάκη, κουφέτα βότσαλα Χατζηγιαννάκη, jumbo κουφέτα πραλίνας, marshmallows ροδάκινο Χατζηγιαννάκη, γλυφιτζούρια marshmallow και γλυφιτζούρια καραμέλας ''Άννα''.

Διοργάνωση MARY'S LAB
Φωτογράφος SHOOTING STARTS PHOTOGRAPHY ATHENS

Άνθη
Boxus


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© Mary's lab
Maira Gall