Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΝΝΗΣ | ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΑΠΤΙΣΗ

Η μαμά Μαρία μαζί με την νονά του μικρού Γιάννη εμπνεύστηκαν την βάπτιση του γύρω από τις νότες και την μουσική που τόσο αρέσει στον μικρούλη. 'Ετσι με βάση το προσκλητήριο που είχε μουσικά όργανα σχεδιάσαμε και τον στολισμό με μπόλικους μυρωδάτους βασιλικούς σε navy/σιέλ και όλες τις άλλες λεπτομέρειες.


Στολισμός
Ο στολισμός της εκκλησίας φυσικά και ήταν γεμάτος νότες. Πάνω σε υφάσματα υπήρχαν γλαστράκια βασιλικού σε διάφορα μεγέθη με νότες ή μουσικά όργανα, παρόμοια της πρόσκλησης της βάπτισης του μικρού.
Welcome table
Για τους καλεσμένους υπήρχαν μπισκότα σοκολάτα σε σχήμα κιθάρας, πιάνου, σαξοφώνου αλλά και νότας. Παγωμένο μεταλλικό νερό και τσάϊ σερβίρονταν για να ξεδιψάσουν φίλοι και οικογένεια.
Παιδικές μπομπονιέρες και πουράκια ολοκλήρωναν το welcome table έξω από την εκκλησία.
Δεξίωση
Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση για όλους τους καλεσμένους στους Υάδες, με υπέροχη θέα.
Ο στολισμός της εκκλησίας μεταφέρθηκε στα τραπέζια για να μείνει ενθύμιο της βάπτισης στους καλεσμένους αλλά και στην είσοδο όπου στο τραπέζι υποδοχής η νονά του μικρού είχε επιμεληθεί το βιβλίο ευχών του. Μους σοκολάτας αλλά και κρεμ καραμελέ με βύσσινο ή καραμέλα χωρίς ζάχαρη και ποπ κορν σε σακουλάκια προσφέρονταν εκεί.

Διοργάνωση MARY'S LAB
Μπομπονιέρες ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Δεξίωση ΥΑΔΕΣ


Άνθη
Βασιλικός

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© Mary's lab
Maira Gall