Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑΝΝΗΣ | ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΑΠΤΙΣΗ

Η μαμά Μαρία μαζί με την νονά του μικρού Γιάννη εμπνεύστηκαν την βάπτιση του γύρω από τις νότες και την μουσική που τόσο αρέσει στον μικρούλη. 'Ετσι με βάση το προσκλητήριο που είχε μουσικά όργανα σχεδιάσαμε και τον στολισμό με μπόλικους μυρωδάτους βασιλικούς σε navy/σιέλ και όλες τις άλλες λεπτομέρειες.


ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΘΟΔΩΡΑΣ | ΝΑΥΤΙΚΗ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου βαπτίστηκε ο μικρούλης Άγγελος-Θόδωρας. Η μαμά Χρύσα διάλεξε ναυτικό θέμα με κόκκινο/navy και γαλάζιο με μπόλικες λεπτομέρειες σε ναυτικό και θαλασσινό θέμα και ιππόκαμπους. Εμείς δεν μπορέσαμε παρά να κάνουμε πραγματικότητα ό,τι είχε ονειρευτεί για τον κούκλο της.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΟ & ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕ

We all live in a yellow submarine, yellow submarine! Το γνωστό τραγούδι των beatles ταίριαζε απόλυτα με το θέμα της βάπτισης του μικρού Δημήτρη στην Αγία Μαρίνα, στην Παιανία. Η μαμά Δέσποινα επιμελήθηκε τις λεπτομέρειες για να είναι όλα τέλεια για την πρώτη του βουτιά και εμείς βοηθήσαμε για να γλυκάνουμε και να δροσίσουμε τους καλεσμένους σ'ένα παιχνιδιάρικο σκηνικό.


ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΝΤΩΝΙΑ | VINTAGE ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΣΕ ΣΑΠΙΟ ΜΗΛΟ

Ένα πανέμορφο κοριτσάκι έκανε την βουτιά του τον Ιούνιο. Η μαμά Μαριαλένα διάλεξε το σάπιο μήλο ως βασικό χρώμα και γυψοφύλλη για την διακόσμηση από την κολυμπήθρα μέχρι το στεφανάκι για τα μαλλιά της μικρούλας. Πέρλες και δαντέλες συνδυάστηκαν για να βγει ένα ρομαντικό και vintage αποτέλεσμα.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ & ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΚΑΛΛΕΣ | ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΕΛΕΝΑ = ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Ένα υπέροχο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον μικρό τους αγοράκι στις 25 Απριλίου. Τους είχαμε γνωρίσει όταν έγιναν νονοί και δεν μπορούσαμε να μην τους λατρέψουμε! Μας εμπιστεύτηκαν την ημέρα του γάμου τους αλλά και την βάπτιση του αστεριού τους και εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε κάθε επιθυμία πραγματικότητα! Το χρυσό αυτή την φορά ήταν το χρώμα που διάλεξε η νυφούλα μας και επιθυμία της να υπάρχουν οι αγαπημένες της κάλλες στον στολισμό αλλά και το λιονταράκι ως το θέμα της βάπτισης.


Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

5 DIY ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΗ

DIY.
Do It Yourself ή αλλιώς Κάντο μόνος σου.
Οι απόψεις για έναν τελείως DIY γάμο μπορεί να διίστανται,
με ζευγάρια που επιλέγουν να επιμεληθούν την παραμικρή λεπτομέρεια για τη μεγάλη μέρα,
έως αυτούς που προτείνουν πως δεν είναι καθόλου καλή ιδέα.
Τί γίνεται εάν βρίσκεσαι στη μέση; Δεν έχεις τον απαραίτητο χρόνο για 400 μπομπονιέρες
και η σωστή συναρμολόγηση μιας στοίβας προσκλητηρίων σου μοιάζει βουνό μετά το γραφείο,
παρ'όλα αυτά θα ήθελες την δική σου προσωπική πινελιά που θα μπορούσες να συμπεριλάβεις
στις ετοιμασίες όμως δεν χρειάζεται να είσαι χειροτέχνης για την υλοποίηση της.
Γίνεται;
Μα φυσικά!


1.ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ (και όχι μόνο)
Βιβλίο ευχών και εναλλακτικό βάζο ευχών
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα μαθήματα βιβλιοδεσίας ούτε άριστα στα καλλιτεχνικά.
Θα βρεις μεγάλη ποικιλία λευκών και ντυμένων βιβλίων και άλμπουμ που μπορείς να διακοσμήσεις
με κορδέλες και στοιχεία από τον στολισμό του σπιτιού που έχεις ήδη προμηθευτεί ή ακόμη και
κομμάτι δαντέλας από το νυφικό σου. Με λίγη υγρή σιλικόνη ή κόλλα στιγμής μπορείς να διακοσμήσεις το εξώφυλλο και γιατί όχι και το εσωτερικό, με ό,τι σας αντιπροσωπεύει σαν ζευγάρι και το πως έχετε φανταστεί τον γάμο σας.
Αν ψάχνεις κάτι πιο απλό που να μην φοβάσαι να κολλήσεις γκλίτερ για πάντα στο νέο σας τραπέζι, οι εναλλακτικές ιδέες για ένα διαφορετικό ευχολόγιο βρίσκονται μπροστά σου.
Για έναν γάμο στη θάλασσα χρησιμοποίησε ένα γυάλινο μπουκάλι και γέμισε το με άμμο, κοχύλια και αστερίες και πρόσφερε μικρά χαρτάκια για να γράψουν την ευχή τους οι καλεσμένοι σου, ένα γυάλινο βάζο με μικρογραφία του προσκλητηρίου σας, θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σου.

THINK OUTSIDE THE BOX: Εάν δεν είστε συμβατικό ζευγάρι, διάλεξε κάτι που θα ήθελες να στολίζει όμορφα το σπίτι ή θα κρατήσεις αναμνηστικά από τον γάμο μαζί. Ένα κάδρο, ένας καμβάς, ένα ξύλινο ή plexiglass κουτί που είδες μπορεί να είναι το δικό σας ευχολόγιο.

© Mary's lab
Maira Gall