Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΒΑΠΤΙΣΗ ΧΡΗΣΤΟΣ | ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΨΑΡΑΚΙ ΣΕ CHEVRON ΘΑΛΑΣΣΑ



Τον περασμένο Ιούλιο, την Κυριακή 3 Ιουλίου, ο μικρός Χρήστος πήρε το όνομα του στον Ιερό Ναό του Αγίου Στυλιανού στον Κορυδαλλό. Μαζί με τη μαμά Μαρία αρκετούς μήνες πριν είχαμε ξεκινήσει τις ετοιμασίες της ξεχωριστής του βάπτισης, με έμπνευση ένα μικρό ψαράκι.
Όχι κάποιο τυχαίο, αλλά ένα πορτοκαλί κλοουνόψαρο χαμογελαστό και γλυκούλι όπως κι ο μικρός, που κολυμπούσε σε γαλάζιο chevron φόντο!



Το προσκλητήριο
Σ'ένα τούλινο φάκελο γαλάζιο φάκελο μπήκε η πρόσκληση, δεμένη με φιλντιρέ πορτοκαλί κορδέλα κι ένα ψαράκι ώπου αναγράφονταν τ'ονόματα των καλεσμένων. Στο βυθό του προσκλητηρίου υπήρχαν ασορτί πορτοκαλί πετραδάκια, μια πρώτη γεύση της βάπτισης.




Οι μπομπονιέρες
Οι μπομπονιέρες των μεγάλων ήταν χειροποίητοι chevron γαλάζιο φάκελοι με φιλντιρέ κορδέλα στο δέσιμο, έναν μικρό αστερία και το ψαράκι. Μέσα υπήρχαν σοκολατένια mini choco balls χατζηγιαννάκη, τα οποία θύμιζαν μαργαριτάρια. Για τα παιδάκια υπήρχαν σαπουνόφουσκες ντυμένες με ύφασμα, στολισμένες σ'ένα βάζο με άμμο.




Η κολυμπήθρα

Δύο μπουκέτα με γαλάζια ορτανσία και πορτοκαλί χρυσάνθεμο μινιόν με κορδέλες και ψαράκια στόλιζαν την κολυμπήθρα, όπως το θέλησαν οι νονές και η μαμά.




Ο στολισμός

Οι νονές του μικρού διάλεξαν ο στολισμός να είναι ασορτί με το ύφος της βάπτισης με θαλασσινά στοιχεία. Αστερίες, κοχύλια και ψαράκια γέμισαν τα σκαλιά, ενώ μέσα σε βάζα υπήρχε ένας διακοσμητικός μικρός βυθός, παρομοίως με δύο μεταλλικά φανάρια. Σε γαλβανιζέ κασπώ με ναυτικό σχοινί υπήρχε και γαλάζια ορτανσία και πορτοκαλί μινιόν χρυσάνθεμα. Ένας καμβάς στο ίδιο ύφος είχε τα στοιχεία του μικρού, ώστε να συστηθεί σε όλους τους καλεσμένους. Η τελική πινελιά ήταν ψαράκια στις κολώνες και ανάμεσα τους μια πετονιά με κορδέλες και ψαράκια.















Το candy bar και το refreshment station

Το τραπέζι είχε mini cupcakes chevron γαλάζιο και ψαράκια με λεμόνι και σοκολάτα, γλυφιτζούρια, πουράκια, μπισκότα κλοουνοψαράκια, ζαχαρωτά, κουφέτα πέρλες αλλά και αλμυρά ψαράκια. Σπιτική λεμονάδα και αρωματικό μεταλλικό νερό ξεδίψασαν μικρούς και μεγάλους.









Το βιβλίο ευχών
Το βιβλίο ευχών ήταν φυσικά ένα ασορτί ψαράκι



Με τη ματιά του φωτογράφου














Διοργάνωση MARY'S LAB
Φωτογράφος PANOS ILIOPOULOS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© Mary's lab
Maira Gall